Telegram Portal de Xàtiva

  • La setena Mostra Arrelats Folk Xàtiva tindrà lloc a la capital de La Costera els dies 20 i 21 d’octubre.
  • Enguany la Mostra compta amb recolzament econòmic i institucional per part de l’ajuntament de Xàtiva, de la Diputació de València, de Renfe Rodalies i altres entitats i comerços de Xàtiva.
  • A l’acte es presentarà la programació oficial de la VII Mostra.

ARRELATS FOLK XÀTIVA és una mostra anual organitzada des de 2011 per l’Escola de Danses de Xàtiva, que es fonamenta sobre tres pilars bàsics:

– Mostrar la diversitat i riquesa del folklore en totes les seves vessants. El folklore està en continua evolució, millorant permanentment, creant noves alternatives, fusionant músiques i cultures per a oferir al públic una visió més moderna i creativa, complementària de la que ja coneguem i sempre absolutament respectuosa amb les arrels de les que venim i de les que ens sentim especialment orgullosos i orgulloses.

– Apropar una vegada a l’any a la ciutat de Xàtiva diferents propostes culturals de qualitat al voltant de la música i dansa folk, així com de les diferents expressions artístiques tradicionals, no sols dels territoris valencians sinó d’arreu del món.

– Promocionar culturalment i turística la ciutat de Xàtiva, projectant cada any una Mostra de major qualitat que siga suficientment atractiva per a atraure fins a la capital de La Costera nombrós públic de fora de la ciutat, convertint aquesta cada any en el referent mediterrani d’interior del folk durant el mes d’octubre.

Clinica Fertilidad Xàtiva