Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Este cap de setmana és el torn dels regidors de Compromís per Xàtiva. Cristina Suñer, Joanjo Garcia Terol i Pilar Gimeno explicaran la seua tasca al govern municipal.

Aquest dissabte tindrà lloc l’última xarrada del cicle “Governs amb Compromís”. En aquesta ocasió, seran els regidors de Compromís per Xàtiva els qui expliquen davant els veïns i veïnes la seua tasca al govern municipal.

Cristina Suñer, Joanjo Garcia Terol i Pilar Gimeno donaran compte d’este primer any al capdavant de les seues regidories i també respondran a tot allò que els pregunten. Segons Suñer, segona tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme i Prestacions Sanitàries, “hem escollit una setmana molt especial per fer esta xarrada. Perquè tot just fa un any començàvem amb esta nova etapa per a Xàtiva i per a nosaltres. No eixim al carrer a explicar la nostra faena sinó que vivim al carrer com tots els altres xativins i xativines i ens volem barrejar amb ells per saber el què fem i conèixer el què pensen”.

Des de la Compromís per Xàtiva es destaca la bona acollida d’esta iniciativa per la qual han passat ja Mònica Oltra, Vicent Marzà, Maria Josep Amigó, Fran Ferri o Jordi Sebastià. “Estem acostant a la gent la gestió de totes les administracions i creiem que això naturalitza i desestigmatitza la relació entre els polítics i les persones”.

Esta xarrada, la qual es celebrarà DISSABTE 10 a les 19:00h a la GLORIETA, posa punt i final este primer cicle. “L’acollida ha sigut molt bona i crec que el balanç és molt positiu, de fet estem valorant de tornar en setembre amb nous convidats que ens expliquen altres aspectes de la gestió que s’està portant a terme”, ha dit Suñer.

WhatsApp Portal de Xàtiva