Les portes de la Murta s’obriran una hora i mitja abans de començar la inauguració de la fira d’agost 2016

520

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Amb la finalitat de facilitar l’accés als espectacles d’inauguració i cloenda de la Fira d’Agost 2016, l’Ajuntament de Xàtiva recorda que ambdós espectacles són d’entrada lliure. Com a norma general per a tots els espectacles programats al Camp Murta, l’apertura de portes del recinte tindrà lloc una hora i mitja abans de començar els actes. Llevat d’imprevistos, en el cas de la inauguració, les portes s’obriran a les 21:00h, mentre que en la cloenda, el públic podrà començar a accedir al camp de futbol a partir de les 21:30h.

L’organització instal·larà entre 1.800 i 2.000 butaques al terreny de joc, xifra a la que cal sumar al voltant de 2.900 localitats que s’estima poden ocupar-se a la tribuna i a les grades laterals del camp. L’aforament total s’aproxima a les 5.000 persones. Hi haurà un servei d’hostesses per facilitar l’acomodació dels espectadors.

Una part del pati de butaques estarà reservat pel protocol de l’acte. A hores d’ara, han confirmat la seua presència a la inauguració el president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el diputat nacional, Vicente Ten; els alcaldes i alcaldesses de Moixent, Canals, Vallada, Anna, Alcúdia de Crespins, Barxeta, Cerdà, Font de la Figuera, Genovés, La Granja, Llanera, Lloc Nou d’en Fenollet, Rotglà-Corberà i Torrella i la diputada provincial Mamen Peris.

Els regidors de l’Ajuntament de Xàtiva disposaran de quatre invitacions. La reina de la Fira, Alexia Úbeda, les dames de la Cort d’Honor i acompanyants tindran 10 invitacions. Els patrocinadors rebran 4 invitacions mentre que les associacions que han participat en la organització del programa d’actes de la Fira d’Agost 2016 i altres d’especial rellevància tindran 2 invitacions.

WhatsApp Portal de Xàtiva