Solopizza Xàtiva

La creació del nou club Ciutat de Xàtiva CFB ha fet que les dos escoles que han participat a la fusió no puguen utilitzar els excedents de roba esportiva la pròxima temporada. Este fet ha portat a la direcció del club a prendre la decisió d’entregar tota la roba esportiva amb la que comptaven com excedent, així com les equipacions que es troben en bones condicions, a l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament Xàtiva.
El passat dijous, a l’acte de presentació del Ciutat de Xàtiva CFB, es feia entrega, de manera simbòlica, a la regidora Xelo Angulo, de dos samarretes, una del EF Plus i l’altra del Xàtiva FB. Amb esta iniciativa el club pretén ajudar a totes aquelles persones més necessitades amb la donació de tot este material.

Entre les peces de roba que s’entregaran es troben equipacions, sudaderes, chandals o jaquetes d’hivern. Esta iniciativa de caràcter benèfic i la valorava positivament per a aquells xiquets i xiquetes de Xàtiva que puguen aprofitar-se d’estes peces de roba que es troben en molt bon estat o, fins i tot, moltes d’elles estan a estrenar.

WhatsApp Portal de Xàtiva