Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

L’Ajuntament de Canals, en la mesura de les possibilitats que deixa l’actual situació, continua sense desatendre la tasca municipal. Tots els regidors de l’equip de govern afegeixen a la seua càrrega del dia a dia la gestió de la crisi del coronavirus, amb totes les pautes marcades des de l’Estat i la Generalitat Valenciana.

L’Alcaldessa, Mai Castells i tots els regidors amb delegacions municipals, en coordinació amb els tècnics municipals, continuen l’activitat perquè la gestió local no s’ature.

L’estat d’alarma ha provocat que els pressupostos municipals, treballats amb disciplina i constància pel que fins fa unes setmanes era el delegat de l’àrea econòmica de l’Ajuntament de Canals, Pere Pau Martínez, en col•laboració amb la resta de membres de l’equip de govern perquè foren els més adients per a la ciutadania, s´hagen vist colpits per l’actual situació.

Malgrat això i amb les accepcions lògiques de la situació que travessem, l’alcaldessa Castells, assegurà que “ara més que mai farem que els nostres pressupostos se centren fonamentalment en aspectes socials i d’ajuda al nostre teixit comercial local”. A més afegia que “quan l’actual estat ho permeta, presentarem els pressupostos al ple de la corporació que és l’òrgan que els ha de donar validesa i esperem també comptar amb el suport dels partits de l’oposició”.

LAlcaldessa i les regidores i regidors del l’equip de govern de l’Ajuntament de Canals han volgut manifestar de manera pública l’agraïment cap al regidor Pere Pau Martínez pel seu gran treball i constant dedicació cap als seus ciutadans. Castells constata que, “malgrat que el nostre company Pere Pau Martínez, per raons personals, que el mateix regidor explicarà al proper plenari municipal, no ha deixat fins ara de continuar col•laborant i participant de la tasca municipal, perquè a més cal no oblidar que Pere Pau continua sent regidor d’este Ajuntament“.

El mateix regidor, Pere Pau Martínez, hi ha volgut manifestar que “han sigut qüestions personals i no cap altres les que han motivat el meu pas enrere en la política del meu poble. Arribat el moment, que espere que siga al proper ple de la corporació, explicaré la meua decisió“. El regidor Martínez ha continuat afirmant “que a ningú li càpiga cap dubte que com a persona responsable i lleial cap als meus principis, continuaré treballant i col•laborant amb els meus companys de l’equip de govern fins al dia que deixe la meua acta de regidor electe de l’Ajuntament de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva