l’Equip de govern de la Font denuncia atacs homòfobs per part de la portaveu del PP

637

L’alcalde, obertament homosexual, assegura que és el tercer ple en què la portaveu del PP aboca este tipus d’atacs i no descarta prendre mesures legals per incitar constantment l’odi.

El passat dilluns es celebrava a la Font de la Figuera el segon ple extraordinari convocat a petició del grup Popular durant 2016. Unes sessions en què, segons l’equip de govern, «han aprofitat per llançar acusacions parcials o falses que no fan més que crear confrontació, fent una oposició molt poc sana».

Hui, sumada a la insistència per parlar del passat, els atacs homòfobs s’han acarnissat amb l’alcalde Vicent Muñoz, obertament homosexual. Vicent assegura què “és el tercer ple en que ha d’aguantar certs comentaris de tan mal gust per part de la portaveu del grup Popular”.

El portaveu de l’equip de govern, Mariano Ferriz, així com la resta de membres que han intervingut en la sessió plenària sol·licitada pel Partit Popular per «precs i preguntes», ha afirmat que es necessita temps per poder treballar i que els obstacles administratius del PP, i especialment de la portaveu, Mª José Penadés, no fan més que perjudicar la vida de l’ajuntament, del poble, i de les persones que en ell vivim i volem conviure.

Ferriz, tenint en compte que l’oposició té dret a fiscalitzar l’acció de govern, ha afirmat que «el primer que hauria de fer per poder fiscalitzar és deixar fer» al mateix temps ha lamentat que la portaveu del PP ataque personalment als membres del govern, i tot seguit demana respecte i que no hi haja contestacions, o rememora la seua etapa quan era alcaldessa, al mateix temps que demana que no es busque en el passat, contradient-se constantment.

Des de l’equip de govern han recordat al PP, i en especial a la seua portaveu, la senyora Penadés, que «vivim en una democràcia parlamentària i que és precisament la falta de diàleg i el seu comportament el que l’han tornat a situar una altra legislatura més en l’oposició «. Ferriz ha demanat que la col·laboració de la qual fa bandera el PP siga també en les comissions, en què els membres de l’oposició afirmen que «el que hàgem de dir ja ho direm en el ple».

«No és la primera vegada que Penadés ataca qüestions personals dels membres del govern, ho va fer amb la regidora no adscrita, ho ha fet amb mi, i hui s’ha tornat a repetir amb circumstàncies personals de l’alcalde», assegura Ferriz. «Si esta és la forma destructiva i d’assetjament i enderrocament que tindrem durant tota la legislatura, som conscients que no serà fàcil, i que per desgràcia, ho seguirà pagant el poble. Des de l’equip de govern tenim clar que treballarem més units, si és possible, des de la diversitat, per aconseguir més i millors èxits per a la Font de la Figuera”.

WhatsApp Portal de Xàtiva