Diseño, programación y mantenimiento web en Xàtiva

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente ha valorat positivament la primera edició de Firall, I Fira de l’All Tendre de Xàtiva.

Lorente creu que “el resultat ha estat molt positiu. Va haver una gran participació en els distints actes programats i crec que hem iniciat adequadament el camí per a la promoció del nostre producte agrícola més important i identitari. Tant els productors com des de l’Ajuntament tenim ganes de continuar en aquesta línia i ja pensem en l’organització de la segona edició”, confirma el regidor.
Hi ha distintes dades que indiquen la bona acollida de la iniciativa. Des de l’organització s’estima que al voltant de 5.000 persones acudiren als distints actes del programa. A mitjan matí del dissabte 30 d’abril, dia de l’exposició de productes agrícoles i artesans, moltes parades d’alls havien esgotat el gènere. En total, des de l’associació de productors es repartiren gratuïtament més de 2.000 garbes d’alls.
Les valoracions inicials per part del sector de l’hostaleria també són positives. Fonts dels bars i restaurants participants informen que hi va haver una notable demanda dels menús temàtics  al voltant de l’all tendre que s’havien preparat per al cap de setmana. Altra de les activitats organitzades, la visita guiada per Pep Gimeno Botifarra a un camp d’alls, va comptar amb una assistència de més d’un centenar de persones. D’igual manera, tant la conferència històrica sobre aquest conreu, impartida per Robert Martínez, com la inauguració de l’exposició fotogràfica sobre el procés de producció d’aquesta hortalissa, amb imatges d’Edu Francés, varen tenir un número similar d’assistents.
Lorente ha informat que en breu es produirà una reunió entre tècnics de la regidoria de Promoció Econòmica i l’Associació de Productors d’All Tendre de Xàtiva per tal de fer balanç de Firall i analitzar possibles àrees de millora de cara a l’organització de la segona edició.

WhatsApp Portal de Xàtiva