“Las putas amas”, escoles de ciclisme i Campionat Autonòmic de Taekwondo a Canals

69

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

Les còmiques Patricia Espejo i Patricia Sornosa presenten el monòleg feminista “Las putas amas” a Canals

Aquest divendres, a les 22.30 hores, tindrà lloc al Centre Cultural Calixte III, el monòleg “Las putas amas (de casa)” interpretat per les còmiques valencianes Patricia Espejo i Patricia Sornosa.

Ambdues ens mostren el seu punt de vista més còmic en un espectacle de monòlegs que fa sobrevolar a mil per hora les veritats més incòmodes.

L’originalitat i el dinamisme dels seus plantejaments fan del seu humor un al·licient brillant per a veure la vida a colp de riures. Sens dubte un espectacle imprescindible on transitar les emocions i les pors pels quals mai es podria caminar si no és de mà de la rialla.
Patricia Espejo i Patricia Sornosa són dues còmiques valencianes reconegudes en l’àmbit nacional per les diferents aparicions en Comedy Central, en el Club de la Comèdia i en Buenafuente, entre altres.

En definitiva, “Las putas amas (de casa)” ofereix la possibilitat de gaudir d’una hora plena de rialles i de pura comèdia en femení singular.

Aiacor enceta la temporada de carreres de les escoles de ciclisme

  • L’escola ciclista La Forca d’Aiacor ha ampliat el nombre de corre-dors/corredores de 18 a 31

Aquest diumenge, 13 de març, a partir de les 10.00 hores, tindrà lloc a Aiacor la presentació de les escoles de ciclisme amb una carrera que inicia la temporada ciclista. Aquesta ha estat organi-tzada per la Penya Ciclista La Forca amb la col·laboració de la Regido-ria d’Esports de l’Ajuntament de Canals.

En aquest esdeveniment es presentaran tots i totes els/les alumnes de les escoles que participen en la província de València, però aquest any, també s’acolliran les escoles de la província d’Alacant i inclús d’Albacete.

La carrera estarà dividida en quatre categories: Promeses, Principiants, Alevins i Infantils. Els/les participants que competeixen es troben en unes edats compreses entre els 4 i 14 anys.

El president de La Forca, Vicent Ibáñez, assenyala que el nivell de l’escola d’Aiacor encara és baix perquè és pràcticament de nova crea-ció, però no obstant això, «com a conseqüència del tancament de l’escola de Xàtiva, molts han sigut els/les corredores que s’han unit al nostre planter, els quals competeixen a escala professional». Entre els participants de Canals destaquen Vicent Andrés, guanyador de diver-sos challenges i Carla Martín, guanyadora de Ciclocross.

Ibáñez també declara que el circuit que es vorà aquest diumenge resul-ta «molt atractiu», perquè es tracta d’un triangle d’aproximadament d’un quilòmetre. També comentava que serà tot una festa i s’espera al voltant de 250 participants que estaran acompanyats pels seus fami-liars.

Canals acull el Campionat Autonòmic de Taekwondo

Aquest diumenge, 13 de març, tindrà lloc al Pavelló Ricardo Tormo de Canals el Campionat Autonòmic de Taekwondo, or-ganitzat per la Federació de Taekwondo de la Comunitat Valenciana i pel Club de Taekwondo Do-Chang de Canals.

El campionat comptarà amb dues categories: Cadet i Su21. En amb-dues hi haurà participació canalina, encara que, com comentava Vicen-te Conchilla, professor del Club Do-Chang, «a causa de la pandèmia molts han sigut els/les alumnes que han abandonat aquest esport tan important al nostre poble. Ara mateixa, estem treballant, des de la ba-se, per a crear a la nova generació d’esportistes».

Aquesta jornada començarà a les 9.00 hores del matí fins a les 13.00 hores amb la categoria Cadet, els quals participaran 200 xiquets i xi-quetes d’11 a 13 anys.

Posteriorment, es reprendrà el campionat, a partir de les 16.00 hores i fins que finalitze, amb la categoria Sub21, amb 100 esportistes, edats de les quals oscil·len entre els 16 i 20 anys.

En total, participaran al voltant de 30-50 clubs provinents de tota la Comunitat Valenciana. «Aquest és un esdeveniment de gran nivell per-què els/les guanyadores passaran a representar a la Federació Valen-ciana en el Campionat Nacional de Taekwondo que es durà a terme el 6 i 7 de maig», assenyalava Conchilla.

WhatsApp Portal de Xàtiva