L’artista Concha Velasco finalitza la seua gira aquest mes i no actuarà finalment al Gran Teatre de Xàtiva

La companyia «Pentacion Espectáculos» ha anunciat a través d’un comunicat la decisió de l’artista i els diners de les entrades es tornaran per les vies habituals

194

FestJove

Solopizza Xàtiva

La companyia Pentación Espectáculos ha anunciat a través d’un comunicat, i d’acord amb l’actriu Concha Velasco, donar per finalitzada la gira de «La habitación de María» amb els espectacles previstos els propers dies 20 i 21 de setembre a Logroño, pel que es cancel·la l’actuació prevista per al dia 3 de desembre al Gran Teatre de Xàtiva.

La representació ja va haver de ser ajornada el passat mes de març degut a circumstàncies mèdiques de la pròpia artista, dels quals no s’ha recuperat. De fet, Concha Velasco va anunciar fa una setmana que deixa de forma definitiva el món del teatre precisament a una representació al teatre Calderón de Valladolid.

D’aquesta manera, a les persones que tenien adquirides entrades per a aquesta funció se’ls retornarà l’import a través dels mateixos mitjans pels quals les van adquirir. Si van ser comprades a través d’Instanticket la devolució la farà la pròpia plataforma, mentre que si es van adquirir a la Casa de la Joventut o a les taquilles del Teatre caldrà acudir amb les entrades per d’efectuar el reembossament de l’import.

WhatsApp Portal de Xàtiva