Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L´alumnat de l´Escola de la Vella participa durant tota aquesta setmana a la Setmana Cultural organitzada amb motiu de la festivitat de Santa Cecília.

Aquest dilluns s’inaugurà a la seua seu l’exposició dels dibuixos presentats al concurs convocat amb la participació dels centres escolars de la ciutat. El lliurament de premis serà aquest dijous a les 19.30h al Saló d’Assaig, acte que comptarà amb l’actuació de l’Orquestra de Formació de l’Escola amb la direcció d’Anna Benavent.

De les activitats organitzades aquesta setmana destaca el taller de «Urban Percussion» amb materials reciclats, o el taller de teatre impartit per Mediterranean Acting. El cinema ha format part també de la programació.

L’únic acte obert al públic serà l’audició del Grup de Cambra dirigit pel seu mestre, José Luis Giner. Serà este divendres a les 18.30h al Saló d’Assaig.

Este dissabte, des de les 10.00h, la mestra Anna Benavent impartirà un taller de lutheria.

La Societat Musical La Primitiva Setabense tancarà els actes en honor de Santa Cecília este dissabte amb el Concert Extraordinari de la Jove Orquestra i de la Banda Simfònica al Gran Teatre a les 19.00h.

WhatsApp Portal de Xàtiva