L’Alcúdia de Crespins rebrà 130.000€ per a les obres del carrer Cervantes

L'Ajuntament ha aprovat, a l'últim plenari celebrat dijous passat, l'adhesió al conveni de col·laboració amb l’ens autonòmic

40

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha aprovat, a l’últim plenari celebrat dijous passat, l’adhesió al conveni de col·laboració amb la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, per a la realització de les obres concernents a la línia “actuacions urbanes” exercici de 2022 i pel qual el consistori rebrà 130.000 euros que aniran destinats a la segona fase de reurbanització del carrer Cervantes.

En concret, l’actuació urbanística proposada per l’Ajuntament és l’adequació del Carrer Cervantes atenent “a criteris mediambientals, de priorització per als vianants i de millora de la qualitat viària, tal com s’ha fet a la primera fase“, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós.

Ara, amb aquest conveni, es fa efectiva la subvenció nominativa de 130.000 euros a favor de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, prevista en la Llei de pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2022. Aquesta quantitat se suma als 120.000 euros rebuts per al desenvolupament de la primera fase i suposa una inversió de 250.000 euros de l’ens autonòmic per a la millora d’aquesta via.

En aquest sentit, l’edil ha assenyalat que abans d’engegar el projecte de la segona fase del carrer “hi ha prevista una assemblea veïnal en la qual s’escoltaran les propostes i l’opinió del veïnat“.

Caparrós ha afirmat que aquest carrer tenia una demanda de millora des de fa uns anys i ara amb les obres de millora de la primera fase i de la segona, que començaran aquest any, comptaren amb un carrer Cervantes “del segle XXI, semipeatonal, en què es dona preferència al vianant, alhora que el convertim en una zona més agradable i confortable per a la gent del poble“.

WhatsApp Portal de Xàtiva