L’Alcúdia de Crespins programa una arribada del Reis d’Orient diferent per la COVID

L’alternativa a la tradicional cavalcada busca evitar aglomeracions i no deixar a les xiquetes i xiquets sense la il·lusió i la màgia d’eixe dia

340

Solopizza Xàtiva

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha adaptat la visita dels Reis Mags a les mesures derivades de la Covid-19 i ha buscat una arribada dels d’Orient alternativa a la tradicional cavalcada. Per aquesta raó, aquest any Ses Majestats recorreran, des de les 18 hores del dia 5, tot el municipi perquè el màxim nombre de xiquetes i xiquets puguen veure a Melcior, Gaspar i Baltasar però sense aglomeracions.

La caravana real estarà escortada per la Policia Local i Protecció Civil i no es detindrà en cap lloc.

Cal que les xiquetes i els xiquets saluden als Reis des de les finestres o balcons de les seues cases per a contribuir a no generar concentracions de persones al carrer.

La regidora de Cultura, Amparo Albalat, ha assenyalat que enguany a causa de la crisi sanitària s’ha optat per un format alternatiu, programant un recorregut dels Reis Mags pel poble i complir així amb les mesures de seguretat i protecció de la salut davant la Covid-19.

Finalment, l’edil ha subratllat la importància que les xiquetes i xiquets “puguem gaudir de la il·lusió i la màgia d’un dia tan especial per a elles i ells i més després d’un any tan dur”.

WhatsApp Portal de Xàtiva