L’Alcúdia de Crespins posa en marxa les beques ENDAVANT

El programa ofereix 8 beques per als mesos de juliol i agost amb una jornada de 20 hores setmanals i una remuneració de 600 € mensuals

144

Solopizza Xàtiva

Centelys

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha posat en marxa, un any més, les beques Endavant 2022 destinades a impulsar l’ocupació local entre la joventut del municipi durant els mesos d’estiu.

Enguany, el programa ofereix 8 beques formatives destinades a joves majors de 18 anys que cursen titulacions universitàries o cicles formatius. El programa es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, amb una jornada de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 600 euros mensuals. Als i les beneficiàries de les beques se’ls hi ha assignarà una tasca diferent ajustant-se el màxim possible a la formació de cadascú. Entre les diferents àrees d’àmbit local s’inclouen l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Estiu i el taller per a persones grans.

En aquest sentit, l’alcalde, Pepe Garrigos, ha explicat que les despeses per finançar aquest programa ixen del pressupost de l’Ajuntament, és a dir, es finança amb fons propis i amb l’esforç de tot el poble amb els nostres impostos. En la mateixa línia s’ha manifestat la regidora d’Educació, Maite Juan, qui ha recalcat que aquest esforç econòmic municipal és importat «per a invertir en talent de joves que necessiten una oportunitat per a aprendre i treballar, perquè tot el seu treball en aquests mesos repercutirà en benefici de la nostra població».

Les bases, així com els tràmits necessaris es poden trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament: https://alcudiadecrespins.sedelectronica.es. El termini de presentació de la documentació requerida es pot fer fins al 17 de juny. Per a qualsevol dubte es pot telefonar al 96090100.

WhatsApp Portal de Xàtiva