Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquest dimecres es van reunir a l’Ajuntament de Canals, l’Alcaldessa, Mai Castells, i les representants d’ADAC (Associació d’Aeròbic de Canals) per fer partícips a l’Equip de Govern de la situació que els ha sorgit a l’hora de reprendre les activitats que duien a terme i que, a conseqüència de les restriccions de la normativa COVID-19, han estat alterades.

Les representants de l’associació han traslladat les explicacions a l’Alcaldessa del motiu que els impedeix donar el servei que tants anys han estat a la població de Canals i la sol·licitud, que les i els usuaris de l’activitat se’ls ha transmés, de tractar de donar una solució.

La cap del govern municipal abordarà amb els tècnics les alternatives per tal de buscar vies que permeten reiniciar l’activitat esportiva. La gimnàstica municipal, que es du a terme al Pavelló Ricardo Tormo, és un servei essencial per a la majoria de les persones que hi acudeixen perquè no només beneficia l’estat físic, sinó també al psicològic.

Des del consistori s’aposta fermament per tractar d’impulsar tota activitat que fomente hàbits saludables, i que siga font de benestar per a veïns i veïnes de Canals.

WhatsApp Portal de Xàtiva