Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Xàtiva Unida, es troba immersa en la preparació del seu programa electoral, tal com ha donat a conèixer hui la seua candidata Amor Amorós. És per això que ha posat en marxa una pàgina web per tal de donar l’oportunitat a la ciutadania de poder dir la seua, adreçar propostes i inclús promoure noves iniciatives.

El col·lectiu ha considerat que «pensem que la gent vol formar part de la construcció d’un programa divers, obert i arrelat a la ciutat«. Per aquesta raó, el col·lectiu de Xàtiva Unida ha creat una web perquè qualsevol persona puga proposar i prioritzar les iniciatives que acabaran sent el motor del programa de la formació xativina.

La web, https://amorperxativa.xativaunida.org/ , incorpora un diagnòstic sobre l’estat de la ciutat després del govern PSOE-Cs i incorpora una enquesta on els participants poden prioritzar cinc propostes d’un total de quinze, a més poden obrir la possibilitat de sumar una proposta més a les proposades pel col·lectiu. Per altra banda, hi ha l’opció de sumar-se al procés participatiu rebent informació d’aquest i informant sobre les cinc trobades que es realitzaran a peu de carrer donat que l’enquesta a més de poder ser emplenada telemàticament també es podrà fer en paper. Aquest divendres serà el primer dia dels cinc en què es podrà realitzar la votació presencial, en aquesta ocasió el lloc escollit és el portal de Sant Francesc a partir de les 18:30h. El termini per realitzar l’enquesta de forma telemàtica comença hui 11 de novembre i finalitzarà el 15 de desembre de 2022.

Per a Amorós, la web és molt «intuïtiva» i «posa a la ciutadania al centre«. La candidata ha animat a qualsevol persona a fer-li arribar idees i temes per millorar Xàtiva.

Vídeo

WhatsApp Portal de Xàtiva