Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Xàtiva acollirà aquesta setmana la novena fira d’automoció organitzada per ADEXA, i que se celebrarà del 18 al 20 de novembre. La inauguració tindrà lloc el divendres a les 11 hores a la porta de l’Ajuntament.

Adexauto s’estendrà des de l’Albereda Jaume I, a l’alçada de Paco Garcia, fins on es troba ubicat el restaurant El Puerto de Graná, ja en l’Avinguda Selgas. Per aquest motiu, a partir del dijous 17 de novembre a les 9 hores, es tallarà el tràfic a l’Albereda Jaume I per tal de facilitar el muntatge de la Fira.

En aquesta edició participaran un total de 18 marques i concessionaris d’ocasió, els quals exposaran els seus vehicles. Participaran Toyota, Citroën, Audi, Honda, Hyundai Marcos Automoción, Seat Ssangyong, Mitsubishi, Nissan, Dacia, Volkswagen, Volkswagen Vehículos Comerciales, Jeep, Fiat, Ford Valsur Car, Alfa Romeo, Peugeot, Cupra, Ford, Ulsan Motor, Skoda, Das Welt Auto, Auto Blázquez, Autodisa Selección, GP Automoción, Algerpa Ocasión i Carshow.es.

La Fira Adexauto estarà oberta en horari de 10 a 20 hores, i segons l’afluència de públic els expositors determinaran la idoneïtat d’aturar l’activitat a migdia (de 14:30 a 16:30h). El diumenge 20 de novembre es produirà el desmuntatge de la Fira a partir de les 18 o les 19 hores, en funció de la concurrència de públic durant la vesprada.

WhatsApp Portal de Xàtiva