Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Torna a l’Albereda Jaume I la Fira Outlet de Xàtiva organitzada per l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera ADEXA, la qual viurà la seua 29º edició.

La cita comença hui dijous 3 de març i s’estendrà fins diumenge dia 6, amb un horari de 10 a 14:30 i de 16 a 22 hores. Participaran un total de 36 comerços els quals exposaran els seus productes d’estoc al millor preu i amb representació del sector de la moda, complements, puericultura, calçat, alimentació òptica o electrodomèstics entre d’altres.

Des de l’Associació han explicat que les mesures de seguretat que implementaran als estands seran acurades per tal de que es puga garantir la protecció tant dels comerciants com dels ciutadans que visiten l’esdeveniment.

A més a més, com a novetat, es sortejarà un pack de regals que s’entregaran al guanyador o guanyadora del sorteig que es realitzarà a través de les xarxes socials d’Adexa i que tindrà lloc el dissabte 5 de març.

«Des d’ADEXA agraïm la inestimable ajuda de l’Ajuntament de Xàtiva en totes les iniciatives dutes a terme per la nostra associació, especialment en el desenvolupament de la Fira Outlet, un esdeveniment amb 18 anys d’antiguitat a Xàtiva i un referent a nivell provincial», han declarat des de l’associació d’empresaris de Xàtiva i la Costera.

WhatsApp Portal de Xàtiva