L’ajuntament repinta 75 passos de vianants i instal·la captafars en 50 més

700

Aquestes actuacions de manteniment i millora de la seguretat vial s’emmarquen en el PIFS de la Diputació de València

La regidoria de Mobilitat, encapçalada pel primer tinent d’alcalde Miquel Lorente, ha informat que la brigada municipal està duent a terme una sèrie d’actuacions de manteniment en matèria de senyalització horitzontal. Concretament, dins del marc del pla d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València (PIFS), s’ha procedit al repintat de 75 passos de vianants per tota la ciutat.

D’altra banda, l’Ajuntament ha procedit a instal·lar captafars en 50 passos de zebra ubicats en distints punts de la trama urbana. Es tracta d’uns dispositius que reflecteixen la llum dels cotxes, amb la finalitat de manifestar la presència d’obstacles o indicacions en la calçada. Aquesta inversió ha estat finançada amb fons municipals.

Aquesta actuació de millora de les condicions de seguretat vial se suma a la instal·lació de focus de reforç de la il·luminació en 10 passos de vianants de la ronda de trànsits, entre la plaça d’Espanya i l’avinguda d’Ausias March, tal com va informar la regidoria de Serveis Públics setmanes enrere. Amb aquesta actuació, les condicions d’il·luminació d’aquestos punts millora sensiblement, motiu pel qual s’incrementa la sensació de seguretat per a conductors i vianants.

WhatsApp Portal de Xàtiva