Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’execució per part de l’empresa de manteniment de l’enllumenat genera un 18% d’estalvi en la compra de material

L’Ajuntament de Xàtiva continua actuant en la millora de l’enllumenat públic de la ciutat, a mesura que hi ha capacitat d’inversió per tal d’afrontar la despesa. En aquesta ocasió, l’empresa que presta el servei de manteniment de l’enllumenat públic intervindrà per substituir les lluminàries existents en columnes i braços per altres del tipus vil·la amb tecnologia led, amb un millor rendiment i eficiència energètica. En total, s’instal·laran 35 faroles noves a la plaça de l’Hort de Mora i al carrer Lluís Alcanyís.

Al respecte, el regidor de Serveis Públics, Ignacio Reig, ha declarat que “hem començat l’actuació perquè vàrem detectar aquest estiu que la intensitat de llum era molt baixa, ja que les faroles eren molt antigues i estaven molt deteriorades, sobretot les lluminàries. Van a posar-se 35 faroles d’aplics led. Estem segurs que, en els propers dies, el canvi serà molt evident”.

El total de la inversió ascendeix a 14.740 euros. L’actuació l’està duent a terme Sice, S.A., empresa que té el adjudicat el servei de manteniment de l’enllumenat públic. Aquesta circumstància possibilita que el subministrament del material es realitze sota les condicions del contracte de manteniment, amb la qual cosa l’Ajuntament estalvia un 18% sobre el preu de venda del material a subministrar.

Reig ha explicat que “estem executant el pressupost de 2016, el qual està al 90% d’execució. Amb l’aprovació definitiva del pressupost de 2017 anem a seguir intervenint a les zones on la il·luminació és manifestament insuficient. Estem preparant un pla de xoc de millora de la il·luminació”, avança el regidor.

WhatsApp Portal de Xàtiva