Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

L’Alcalde de Xàtiva Roger cerdà ha comparegut hui en roda de premsa per informar de les noves mesures de prevenció enfront de la COVID-19 arran de l’increment de contagis de la nostra localitat.

Com ja vam informar ahir, la incidència acumulada a la nostra ciutat és de 523’42 i per tant, des de l’Ajuntament s’han pres les següents mesures:

  • Queden suspeses totes les activitats municipals culturals, turístiques i esportives al casc urbà de Xàtiva, disseminats i pedanies. Queda suspesa l’entrada al betlem monumental que únicament es podrà visitar des del seu perímetre exterior.
  • S’ordena el tancament temporal al públic de les instal.lacions municipals, inclòs el castell, a excepció de la Casa de la Ciutat, el conservatori i el cementeri. Se suspèn la circulació del tren turístic i l’escoleta de Nadal. La programació del Gran Teatre s’ajorna fins a nova data.
  • S’ordena el tancament temporal de les instal.lacions esportives municipals. Només es permet l’activitat federada a porta tancada. No es permet l’ús de les dutxes, a excepció del cas de les competicions federades, on aquest ús queda restringit a un terç del seu aforament.
  • Se suspenen les autoritzacions d’ús d’espais municipals a excepció de terrasses, contenidors d’obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat d’aquest decret. El mercat ambulant continuarà funcionant amb les restriccions establertes.
  • L’ús dels jardins queda regulat per la normativa autonòmica.
  • Es regularà l’accés a la Casa de la Ciutat mitjançant cita prèvia.
  • Es prohibeix terminantment el consum d’alcohol a la via pública, les 24 hores del dia, excepte als establiments d’hostaleria i restauració.

Aquestes mesures entraran en vigor a partir del 17 de desembre de 2020 i tindran una duració de quinze dies, prorrogables en funció de l’evolució de les dades sanitàries. La policia local i la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat, vetllaran pel compliment d’aquestes mesures i actuaran en cas d’observar incompliments.

És voluntat del alcalde llançar un missatge de tranquil-litat i esperança al conjunt de la població, així com manifestar l’agraïment general per la comprensió, juntament amb el desig que entre totes i tots superem aquesta situació.

WhatsApp Portal de Xàtiva