L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 7.926 euros per part de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), destinada a programes de joventut corresponents a la convocatòria per a l’any 2022. A aquesta quantitat fixa cal sumar-li una altra variable de 3.000 euros, pel que l’ajuda total rondarà els 11.000 euros.

Des de la regidoria de Joventut s’inverteix aquesta dotació en l’activitat anual que es realitza al Centre Social Joventut Oci i Cultura (JOC), que cada cap de setmana ofereix activitats d’oci i socialització per als i les adolescents de la ciutat, amb l’organització de campionats esportius o de jocs de taula, xerrades, conferències, activitats culinàries o scape rooms entre d’altres.

«Aquesta subvenció ens ajuda a desenvolupar tots els tallers que realitzem a l’espai JOC al llarg de l’any. D’aquesta manera podem donar més ofertes d’oci i temps lliure per a la joventut de Xàtiva, sempre comptant i escoltant els suggeriments que ens fa arribar la gent jove, i amb els quals preparem la programació d’activitats», ha manifestat la regidora de Joventut Lena Baraza.

WhatsApp Portal de Xàtiva