Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha sol·licitat a la Diputació de València una subvenció econòmica de 979.590,60 euros per a la realització de diverses inversions dins el marc del Pla d’Inversions previst per al bienni 2022-2023.

Entre les actuacions previstes es troba el condicionament de ferms en alguns carrers de la ciutat com ara l’Avinguda Corts Valencianes, carrer Metge Lluís Alcanyís, carrer Cardenal Serra i Albereda Jaume I (337.430,34 €); o la il·luminació ornamental al casc antic en llocs com ara Plaça Calixte III, carrer Abad Pla, carrer Ardiaca i carrer Bonaire (72.600 €). També s’han sol·licitat 85.620,25 euros per a la reparació dels parcs infantils situats en l’Avinguda de la Ribera, carrer Montesa, carrer Abú Masaifa i carrer Mateo Pueyo.

Altres actuacions previstes són la reurbanització de voreres en l’Avinguda de Selgas, carrer Baixada de l’Estació i carrer República Argentina (201.887,18 €); i la urbanització de l’accés a Xàtiva per la carretera del Genovés, pel camí de Sant Antoni i per l’entorn de la Font dels 25 dolls (282.052,83 €).

«L’aprovació d’aquests projectes per part de la Diputació de València és una molt bona notícia per a Xàtiva i comencem a treballar per tal de poder executar-los i que siguen una realitat el més aviat possible» ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

WhatsApp Portal de Xàtiva