L’Ajuntament de Xàtiva llança una campanya de voluntariat social

581

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Benestar Social coordinarà i organitzarà el treball dels voluntaris que vulguen sumar-se a la iniciativa

L’Ajuntament de Xàtiva ha encetat la campanya “Ens fas falta, ajuda’ns a ajudar”. És tracta d’una campanya de voluntariat articulada des del departament de Benestar Social. D’aquesta manera, l’Ajuntament tracta de facilitar el reclutament de voluntaris, buscant persones de totes les edats i condicions que tinguen sensibilitat social i vulguen oferir la seua ajuda, el seu temps i el seu talent a la gent més vulnerable i que més ajuda necessita. És la primera vegada que l’Ajuntament posa en marxa una iniciativa similar.

Mitjançant aquesta campanya, el departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva coordinarà aquest voluntariat per treballar conjuntament i de manera solidària amb les persones més vulnerables, majors, menors, famílies, tercera edat, persones amb diversitat funcional, etc.

Els interessats tenen al seu abast, en recepció del departament de Benestar Social, una fitxa de voluntari, on poden indicar les seues dades de contacte, la seua disponibilitat horària, quins dies de la setmana poden dedicar-hi i, especialment, en quina àrea d’acció volen prestar el seu voluntariat. Els tècnics de l’Ajuntament coordinaran l’assignació de voluntaris a les persones o famílies usuàries dels serveis de Benestar Social que reunisquen els requisits per entrar en aquest programa de voluntariat.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo explica els motius que han impulsat el llançament del campanya: “cada dia atenem casos en el departament de Benestar Social on no només l’ajuda econòmica o social que tramitem és necessària. Fem nous programes i busquem rescatar a totes les persones de la nostra ciutat que per unes o altres raons han quedat en el camí en uns moments tan delicats. Necessitem de la implicació de tota la societat de Xàtiva, de les persones que volen contribuir a que els nostres veïns tinguen una vida més digna”.

WhatsApp Portal de Xàtiva