Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Lregidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, amb la coordinació dels diferents centres educatius, està treballant per donar servei als alumnes dels col·legis i instituts que no tenen al seu abast el material necessari per a poder realitzar amb normalitat les tasques que els mestres i tutors els envien des de les diverses plataformes virtuals.

Per a tal fi, els tutors envien cada divendres al departament els materials necessaris, i des de la regidoria es fa la tasca de fotocopiar i preparar els materials per a tota la setmana, que posteriorment són portats presencialment a casa dels alumnes mitjançant l’ajuda dels conserges dels centres educatius.

La intervenció està fent-se amb un total de 42 alumnes, repartits entre els col·legis Jacinto Castañeda, Taquígraf Martí, Attilio Bruschetti, Gozalbes Vera, Dominiques i Pla de la Mesquita.

A més a més, una sèrie de centres públics de primària i educació especial han rebut l’ajuda de material informàtic per part de la Conselleria d’Educació pel que fa al repartiment de tauletes tàctils, havent-se repartit un total de 27 entre els col·legis Martínez Bellver, Taquígraf Martí, Attilio Bruschetti i Pla de la Mesquita. Pel que fa als centres de Secundària i de Formació Professional, l’IES Josep de Ribera, l’IES Lluís Simarro i el CIFP La Costera han rebut vora 100 tauletes tàctils.

WhatsApp Portal de Xàtiva