L’Ajuntament de Xàtiva enllesteix el dispositiu de Tots Sants i habilitarà bus gratuït els dies 31 d’octubre i 1 de novembre

El vial d’accés al cementeri romandrà tancat al tràfic des d’aquest divendres 28 d’octubre a les 9:30h fins al dimecres 2 de novembre

116

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva prepara com cada any el dispositiu especial al cementeri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants del proper dimarts 1 de novembre.

El vial d’accés al cementeri es tallarà al tràfic aquest divendres 28 d’octubre a les 9:30h fins al dimecres 2 de novembre, per motius de seguretat davant la ingent quantitat de vianants que s’espera passen per la instal·lació durant eixos dies.

L’Ajuntament oferirà un any més transport públic gratuït, habilitant el servei de bus tant el dilluns 31 d’octubre (de 9:30 a 14 i de 16 a 18h) com el dimarts 1 de novembre (de 8:30 a 14 i de 15:30 a 18 hores). Aquest servei de bus per al cementeri farà parada en diferents punts de la ciutat: Plaça Pintor Guiteras, Estació RENFE, Centre de Salut, carrer Reina, centre d’Especialitats de l’Espanyoleto, Albereda – Joieria Sancho, Albereda – BBVA, Font del Lleó, Avinguda Selgas – Farmàcia Llanderal, Institut Josep de Ribera i carrer Maulets. L’eixida des de la ciutat s’iniciarà a les hores en punt i des del cementeri a les mitges.

Per al dia 1 de novembre està prevista una amenització musical a càrrec d’un quartet de corda i la missa de Tots Sants que serà oferida per l’abat de la ciutat Don José Canet a les 16:30 hores.

A més a més, de cara a la celebració s’han dut a terme diferents millores a la instal·lació com ara treballs de pintura, compactament de ferms, reforç del servei de recollida de fem i la compra de dotze escales per al servei de les persones usuàries. Cal recordar també que fa uns mesos es va dur a terme l’asfaltat del pàrquing del cementeri municipal, i que fa algunes setmanes es van realitzar treballs d’esporga a l’arbrat.

«Tots els serveis municipals s’han posat a disposició del cementeri i animem a utilitzar el transport públic gratuït que habilitem per als veïns i veïnes de Xàtiva per tal de que puguen preparar de la millor manera possible la visita als seus éssers estimats en aquesta data tan assenyalada», ha indicat el regidor de Cementeri Ignacio Reig, qui també ha recordat que s’està produint una ampliació de la instal·lació amb la creació de 150 nínxols.

WhatsApp Portal de Xàtiva