EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Junta de Govern ha aprovat aquest dilluns les bases per a la concessió de premis als llibrets fallers en aquest exercici 2021, amb una inversió total de 1.900 euros.

Tal i com ja es va aprovar el passat exercici 2020, la convocatòria consta de sis premis amb un import de 600 euros per al llibret guanyador, 500 euros per al segon, 350 euros per al tercer classificat, 200 per al quart, 150 per al quint i 100 euros per a sisè llibret.

La suspensió de la festa de les falles durant l’exercici 2020 i l’ajornament de les falles d’aquest 2021 han produït una paralització total de l’activitat relacionada amb les falles, permetent escasses accions entre les quals es troben l’elaboració i publicació de continguts culturals com són els llibrets fallers.

A aquests premis, organitzats conjuntament amb la Junta Local Fallera de Xàtiva, es podran presentar totes les comissions falleres de la ciutat degudament inscrites en el registre municipal d’associacions i les bases concretes es donaran a conèixer pròximament, tot i que la previsió d’entrega està prevista per a finals de juny o principis de juliol.

Els premis econòmics estaran vinculats als atorgats per la Junta Local Fallera a través d’un jurat, i l’entitat fallera lliurarà a l’Ajuntament l’acta amb els premiats. L’import dels premis s’ingressarà a les comissions mitjançant transferència bancària.

«Animem a que les comissions de la ciutat participen i elaboren les seues publicacions, perquè la pandèmia no pot parar tota l’activitat fallera de la ciutat i per això des de la regidoria de Falles convoquem de nou els premis als millors llibrets fallers», ha manifestat la regidora de Falles Maria Beltrán, qui ha assegurat que «any rere any les comissions de Xàtiva se superen en la confecció d’aquestes publicacions i estic segura que aquest any, encara que de forma diferent, serà igual, perquè els llibrets fallers retraten la història viva de les falles i un any com el 2021 ha de quedar també reflectit».

WhatsApp Portal de Xàtiva