L’Ajuntament de Carcaixent pregunta sobre la qualitat de l’aigua

266

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

S’ha habilitat una enquesta en la pàgina web de l’Ajuntament per preguntar als veïns sobre la qualitat de l’aigua

L’Ajuntament de Carcaixent, en col·laboració amb Aguas de Valencia ha llençat una enquesta per preguntar als veïns i veïnes sobre la qualitat de l’aigua potable a la localitat. L’objectiu és analitzar l’ús de l’aigua de l’aixeta per valorar quins aspectes del servei podrien millorar-se per part de Aguas de Valencia, l’empresa encarregada de prestar el servei en Carcaixent. La enquesta estarà accessible en la web fins el dilluns 3 d’abril i també podrà realitzar-se personalment en les instal·lacions de Aguas de Valencia en el carrer Ramón y Cajal 66.

Al qüestionari, que es pot respondre de manera ràpida i senzilla, es plantejen una sèrie de preguntes sobre si es beu habitualment aigua de l’aixeta, si es té algun sistema en el domicili per al tractament de l’aigua, quins aspectes es podrien millorar d’aquesta o, en el cas que no es fera ús d’ella per al consum, els motius que han portat a prendre aquesta decisió.

Tant des de l’Ajuntament de Carcaixent com des de Aguas de Valencia, es vol fomentar l’ús de l’aigua de l’aixeta ja que no hi ha cap motiu que impedisca el seu consum. Així, des del mes de juny estan disponibles en l’apartat “serveis municipals generals” de la pàgina les analítiques de l’aigua de Carcaixent per a tot aquell que vulga consultar-les.

WhatsApp Portal de Xàtiva