Solopizza Xàtiva

S’inicia la segona fase de les obres del Parc dels Fornets a Canals

S’han iniciat les obres de la segona fase del Parc dels Fornets, amb aquesta actuació se finalitzarà la millora d’aquest parc.

A més a més, s’han dut o van a dur-se a terme actuacions en altres zones del poble:

  • Pas peatonal a l’Avinguda de Qüernes (el de l’ambulatori)
  • Embornal de l’Avinguda Qüernes i el carrer Ausiàs March
  • Embornal carrer Dionís d’Hongria i Corts Valencianes
  • Pou carrer Estació
  • Pou carrer València

Canals ja prepara la festivitat del Dia de Tots Sants

Hui s’ha dut a terme una reunió entre l’Alcaldessa, Mai Castells; el regidor de Cementeri, Xavi Pérez; el Regidor de Serveis Municipals, Miquel Alventosa, i les floristeries del poble de Canals de cara a la celebració del Dia de Tots Sants.

S’han establert pautes a seguir davant la situació extraordinària que vivim enguany. Prompte l’Ajuntament informarà de les mesures que caldrà seguir durant els dies que ocupa aquesta festivitat.

Ajuntament, policia local i veïnat de Canals col·laboraran per a vetllar per la seguretat en els disseminats

Ahir va tindre lloc a l’Ajuntament de Canals una reunió d’Alcaldia i el cap de la Policia Local amb representants del veïnat de la partida Estepar-Vinyals per a tractar la seguretat de la zona.

Es va acordar la creació d’un grup de veïns i veïnes tant d’esta zona com d’altres disseminats on hi ha hagut robatoris. S’establirà una línia de treball en coordinació amb la policia local i es duran a terme reunions de manera periòdica per valorar si les mesures que es prenguen estan traduint-se en una millora de la seguretat.

WhatsApp Portal de Xàtiva