L’Ajuntament de Canals organitza l’Escoleta de Pasqua

402

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Al voltant de 70 xiquets participen des del dimarts 18 d’abril fins al dilluns 24 d’abril en l’Escola de Pasqua, organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals per a oferir una alternativa lúdica a les famílies durant els dies de vacances escolars de Pasqua.

L’activitat es desenvolupa al Centre Jove de Canals i en ella els xiquets realitzaran activitats d’oci i temps lliure com tallers de treballs manuals, tallers recreatius i jocs, entre altres més. En total, 68 xiquets participen en Canals d’aquesta escoleta. Destacar que gràcies a la coordinació existent entre les regidories d’Educació i de Benestar Social, aquesta nova edició de l’escoleta continua integrant xiquets i xiquetes amb capacitats funcionals diferents, sent aquesta una important aposta social del Consistori.

Pel que fa al #LoveCanals, una interessant proposta d’oci i temps lliure per a les vacances de Setmana Santa per a totes i tots els joves de Secundària de 12 a 17 anys. Aquest any dins de les activitats hi hauran continguts Borgians aprofitant que Canals es troba immersa en la Ruta dels Borgia de la Diputació de València. En aquest sentit, la proposta inclou eixides, el dia 19 d’abril es visitarà Gandia i el 24 es traslladaran a Xàtiva, dues ciutats incloses també en la Ruta dels Borgia. Així mateix, per al dia 20 s’ha programat una nit d’activitats a l’Aula Natura ubicada al paratge del Túnel del municipi.

WhatsApp Portal de Xàtiva