La regidoria de promoció socioeconòmica de l’Ajuntament de Canals participa en els programes de subvencions destinats a la contractació de persones joves en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil EMCUJU i EMPUJU, dins del pla Avalem Joves.

L’Ajuntament de Canals incorporarà al seu planter 5 joves mitjançant les subvencions EMCUJU, destinades a persones joves qualificades: agent d’igualtat, orientador/a laboral, periodista, tècnic/a d’administració general i tècnic/a de residus. D’altra banda, pel que fa a les EMPUJU, la casa consistorial incorporarà un auxiliar administratiu, un conserge i tres peons de jardineria.

Cal recordar, també, que en les pròximes setmanes s’incorporaran 3 joves a través del programa de beques pròpies, dues al departament d’urbanisme i una al departament de promoció econòmica, i es renovaran als dos joves dels departaments de turisme i informàtica que, a hores d’ara treballen a l’Ajuntament de Canals.

En les pròximes setmanes es llançaran també dues beques pròpies més per als departaments de cultura i intervenció. El regidor delegat de l’àrea Vicent Tornero manifestà “que des del departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Canals, anem a continuar aportant el que podem per fomentar l’ocupació al nostre poble i de manera especial ajudar al fet que els joves del municipi tinguen oportunitats laborals”.

WhatsApp Portal de Xàtiva