L’Ajuntament de Canals dóna feina a 9 persones amb els programes EMCORP i Salari Jove

234

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Canals ha resultat beneficiari de dues programes de foment de l’ocupació del Servef. Amb el programa EMCORP, 5 persones de Canals han aconseguit treball per a tres mesos, incorporant-se el passat dilluns a diferents departaments. Dos peons de jardineria es sumen com reforços a la brigada municipal de jardineria; dos assistents domiciliaris s’incorporen a la regidoria de Serveis Socials i un conserge realitzarà la seua tasca al Centre Cultural. Aquest programa, dirigit a aturats en general, compta amb una subvenció de 20.000 euros.

El segon correspon al Salari Jove, també dependent del Servef i amb una dotació pressupostària assignada de 33.520 euros que serviran per a sufragar els sous de 4 joves durant 6 mesos. Aquest programa ha seleccionat a aturats menors de 30 anys sense experiència laboral i recentment titulats en cicles formatius de grau superior en les branques d’informàtica i administració. Concretament s’ha contractat a un informàtic per a manteniment general de software i hardware i tres administratius com suport logístic a Serveis Socials, Servei de Desenvolupament Local i Centre Cultural.

Nous programes que es sumen a altres com el Pla d’Ocupació Local, Beques Postgrau, o el curs auxiliar de cuina i cambrer que constaten la “preocupació i el saber fer del nou equip de govern per impulsar mesures que contribueixen a la lluita contra l’atur i la precarietat laboral al nostre municipi” tal i com afirma Ricardo Requena, regidor de Promoció Econòmica, que també ha avançat altre programa que vorà la llum abans que finalitze l’any, el denominat EMCOLD per a aturats de llarga duració.

WhatsApp Portal de Xàtiva