L'Ajuntament de Canals convoca quatre beques amb fons propis

Telegram Portal de Xàtiva

La Regidoria d’Educació ha posat en marxa la convocatòria de quatre beques per a la formació i ocupació de joves titulats, mitjançant la realització de pràctiques professionals remunerades en els departaments d’Urbanisme-dret, Urbanisme-arquitectura, Promoció Socioeconòmica i Cultura-Arxiu.

Entre els requisits per a la sol·licitud es troben tenir 18 anys complits i no ser major de 35 anys, ser veí de Canals amb una antiguitat de 6 mesos en l’últim any i estar en possessió del títol oficial universitari, de formació professional o equivalent exigit en la convocatòria, expedit o homologat per les autoritats espanyoles. Els beneficiaris rebran una quantia de 12.600€ anuals.

Per a Ricardo Requena, alcalde i regidor de Promoció Socioeconòmica de Canals, “repetim aquesta proposta que encetàrem la present legislatura gràcies als bons resultats obtinguts en les distintes àrees amb les quals vam comptar amb becaris. En aquesta ocasió, els departaments d’Urbanisme, promoció Socioeconòmica i Cultura-Arxiu, es veuran beneficiats pel treball dels joves titulats, i aquests, per la nova experiència laboral que obtindran a l’Ajuntament”. L’edil remarca que “volem aconseguir amb aquestes beques un complement al seu currículum, alhora que facilitar els primers contactes amb el món laboral”.

Per a consultar les bases completes CLICA ACÍ. Si tens qualsevol dubte envia un correu a info.adl@canals.es o crida al 96 224 01 26.

Clinica Fertilidad Xàtiva