L’Ajuntament de Canals atorga més de 100.000 € del «Pla Resistir» a les empreses locals

37

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’Ajuntament de Canals, mitjançant la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, ha atorgat més de 100.000 € a les ajudes «Parèntesi», incloses dins del «Pla Resistir», que tenen una dotació final de 330.000 €. Un total de 100 empreses de la localitat s’han presentat per a obtenir aquesta ajuda. D’aquestes, 44 sol·licituds han estat aprovades en primera tanda; 30 són les que han necessitat aportar la informació corregida i 26 són les que no han complit amb els requisits.

Les empreses a les quals han anat dirigides primerament aquesta ajuda han sigut les relacionades amb el món de l’hostaleria i alimentació, de l’espectacle, de la venda ambulant i de les activitats esportives.

Cal recordar que aquesta ajuda està dirigida a microempreses i persones autònomes que han patit l’impacte de la pandèmia amb una dotació de 200 € per treballador i amb un màxim de 2.000€ per empresa o autònom.

Des de l’Ajuntament de Canals ja estan treballant per a posar en marxa la segona tanda per a donar l’ajuda necessària als negocis locals perjudicats per la crisi sanitària.

WhatsApp Portal de Xàtiva