L’Agrupament Escolta Jamboree finalitza el seu curs amb un sopar i una neteja de la muntanya

185

El sopar tindrà lloc a les 21:00 a la plaça Pintor Joaquim Tudela, i previament a aquest es farà una reunió per tal d’explicar el campament d’estiu d’enguany, que tindrà lloc a la localitat manxega de Peñascosa. Des de l’Agrupament informen de que aquesta reunió és oberta a totes les persones que estiguen interessades.

La neteja de la muntanya començarà a les 9:00 al col·legi “La Bola” i es netejarà la zona compresa entre el portet i el frontó. Aquesta activitat es comprén dins dels objectius educatius de l’agrupament que fan especial èmfasi en el respecte al medi ambient.

L’Agrupament Escolta Jamboree celebra el proper dissabte 18 de juny el final del seu curs amb una serie d’activitats. La jornada començarà a les 9:00 al col·legi Jacinto Castanyeda “La Bola” des del qual començarà una neteja de la muntanya, en concret per la zona compresa entre el portet i el frontó. Aquesta zona és un espai en el que l’agrupament, vinculat al barri del Raval, ha realitzat tradicionalment les seues activitats i han anat observant com s’ha anat degradant, estiguent actualment molt bruta. Des de l’Agrupament expliquen que una de les principals línies educatives del Jamboree i de l’escoltisme en general és el respecte a la natura i aquesta activitat s’emmarca dins dels objectius educatius marcats per l’equip d’educadors i educadores del Jamboree per a l’actual curs.

Aquesta activitat està oberta a totes les persones que hi vullguen participar.

Per a finalitzar la jornada es realitzarà un sopar de germanor a la plaça Pintor Joaquim Tudela.

Prèviament a aquest sopar, a les 20:00, es farà una reunió informativa per tal d’explicar el campament d’estiu d’enguany, que tindrà lloc a la localitat de Peñascosa, a la província d’Albacete. A aquesta reunió poden assistir totes les persones interessades en que els seus fills i filles participen en el campament, encara que no siguen membres de l’agrupament.

Amb aquest sopar l’Agrupament Escolta Jamboree vol celebrar el final d’una ronda solar marcada per el retorn a la normalitat després de les restriccions provocades per la pandèmia, en la qual l’agrupament ha crescut i ha seguit oferint un espai educatiu i de sociabilització als més menuts en un moment en que era més necessari que mai.

WhatsApp Portal de Xàtiva