EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Segons les dades registrades pels centres de vacunació massiva del departament de salut, en el dia d’ahir es va registrar una adhesió a la vacuna contra la covid19 que supera el 90%.

De les 554 persones citades en el centre de vacunació d’Ontinyent, van acudir a vacunar-se 508 el que acosta la xifra al 91,7% d’adhesió.

A Xàtiva, el nombre de vacunats va ser de 695 d’un total de 770 persones citades el que situa el percentatge d’adhesió a la vacuna en el 90%.

En el dia de hui (11.5.21) estan citades a Ontinyent 1.248 persones i a Xàtiva 1.680 en el qual es convertirà la jornada de major nombre de vacunació de tots dos centres de vacunació massiva en el que portem de campanya ( la Sala Gomis d’Ontinyent i el pavelló Francisco Ballester de Xàtiva)

Demà dimecres les cites previstes entre tots dos centres de vacunació massiva són de 2.412. El dijous serà l’últim dia de vacunació d’aquesta setmana.

L’equip directiu del departament de salut es troba hui visitant les poblacions que a partir del pròxim dia 24 albergaran en alguna de les seues instal·lacions municipals centres de vacunació de proximitat.

En la visita juntament amb els responsables municipals, es busca conéixer les característiques dels espais, la seva ubicació, les facilitats i l’accessibilitat per a dur endavant la vacunació. Es tracta d’espais situats fora de centres de salut en poblacions de capçalera de zona la finalitat de la qual és acostar la vacunació a la població, evitar llargs desplaçaments i aglomeracions en els moments que s’espera rebre major número de dosi per a inocular.

Aquests centres de vacunació de proximitat s’han establit a Moixent, Canals, Benigànim, La Pobla Llarga, Castelló, Xella, Albaida i L’Olleria que s’uniran als de Xàtiva i Ontinyent per a albergar la vacunació massiva a partir d’aquesta data.

La vacunació continuarà també en els anomenats “centres remots” en els centres de salut de Navarrés, Sumacàrcer, Fontanars dels Alforins i Bocairent que la conselleria de sanitat establí la setmana passada per a facilitar l’accés a la vacunació a les poblacions més allunyada dels centres majors.

WhatsApp Portal de Xàtiva