L’acte institucional del 9 d’octubre es trasllada a Sant Domènec degut a les previsions meteorològiques

També s’ajorna el correllengua i les visites de «La lluna i la coloma», mentre que es manté el concert del 9 d’octubre i l’excursió de la ruta àrab

381

EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Degut a les inclemències meteorològiques, l’Ajuntament de Xàtiva ha decidit traslladar l’acte institucional del 9 d’octubre a l’espai cultural de Sant Domènec, el qual tindrà lloc a l’hora prevista inicialment (12h).

D’aquesta manera l’ex convent serà l’escenari on rebran el seu reconeixement els Premis 9 d’Octubre, que aquest any 2022 han recaigut en Pep Gimeno Botifarra per la seua brillant trajectòria musical i en defensa de la cultura valenciana; en el professor Jacint Martínez Baldó pel seu recorregut docent amb 35 anys com a director de l’IES Josep de Ribera; en l’associació ASPROMIVISE pel seu treball per les persones amb diversitat funcional; i en ACOFEM-13 per la seua tasca amb les persones amb malalties mentals greus. Malgrat el canvi d’ubicació, les corones de llorer sí es col·locaran a la porta de l’Aljama per on Jaume I va entrar a la ciutat l’any 1244.

També hi haurà canvis respecte al correllengua previst per a demà divendres 7 d’octubre. Aquesta activitat educativa amb els diferents centres de la ciutat es traslladarà al divendres 14 d’octubre, mentre que sí es mantindrà al calendari el concert del 9 d’octubre oferit per la Primitiva Setabense (divendres 7 d’octubre a les 19:30h a la sala noble de la Casa de Cultura).

El temps també obligarà a ajornar les dos cites d’aquesta setmana de l’experiència «La lluna i la coloma», previstes per al divendres 7 i dissabte 8 d’octubre. S’anunciaran pròximament les noves dates. D’altra banda, es manté de moment l’excursió a la ruta àrab prevista per al diumenge 9 d’octubre a les 11 hores.

WhatsApp Portal de Xàtiva