Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La gimnasta del Club Taekwondo Xàtiva (Secció Gimnàstica) Paula Garcia Boix, ha sigut seleccionada per a participar, amb l’equip nacional, en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica, la qual se celebrara a Tokio (Japó), del 20 al 26 de maig 2024.

Paula García, formarà part de la selecció nacional de Gimnàstica Aeròbica i intentarà revalidar l’èxit de l’edició 2023, en la qual va obtindre dos medalles (1 plata i 1 bronze), en este important esdeveniment esportiu.

La directora tècnica, del Club ha manifestat, que “després de la inesperada lesió que va patir la nostra gimnasta, el passat mes de març, dies previs a la Copa del Món a Portugal, Paula García ha guanyat forma i seguretat per a afrontar amb garanties els següents compromisos esportius internacionals i nacionals«. Cal recordar que aquests compromisos són el Campionat d’Espanya a Torrent (14-16 juny 2024), l’Internacional a Tarragona (30 maig-2 juny 2024), la Copa Món a Tòquio (20-26 maig 2024) i el Campionat del Món a Itàlia (25-29 setembre 2024).

Respecte a la important cita internacional a Tokio, Loles Ballester, manifesta “que s’intentarà aproximar-nos als resultats de l’edició anterior (1 medalla de plata i 1 medalla de bronze), esperant entrar en les finals (8 primers llocs)”.“Respecte a la resta de gimnastes del club, enguany tenim un calendari molt intens i exigent. Estem en el meridià de la temporada. Els objectius i expectatives, en tots els nivells del club (base-nacional-internacional), s’estan complint satisfactòriament. Sense anar més lluny en el passat cap de setmana, es va celebrar el Campionat Autonòmic (Burjassot), obtenint 9 medalles (6 ors i 3 bronzes)”.

WhatsApp Portal de Xàtiva