EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La xativina Mónica Grau Gironés va rebre este dimecres el premi professional de Música de la Comunitat Valenciana en l’especialitat de Canto corresponent al curs 2021/2022, després d’haver finalitzat els seus estudis de música en el Conservatori Professional Josep Melcior Gomis d’Ontinyent.

L’acte de lliurament de premis es va realitzar a l’Aula Magna del Conservatori professional de Música de València, on es va reconéixer als huit alumnes guardonats el treball i dedicació mostrat en la seua trajectòria acadèmica. Destacant el sentit de ser “extraordinari” als alumnes que fan del seu aprenentatge diari una cosa extraordinària, animant-los a continuar lluitant i esforçant-se

Esdeveniment organitzat per la Conselleria d’Educació i on va ser present, entre altres personalitats, el Director General de Centres Docents Sr. Jorge Cabo Martínez, el qual va atorgar el reconeixement en forma de diploma a cadascun dels guardonats en la seua corresponent especialitat. Motivant-los, en el seu discurs, a continuar sent brillants i a aconseguir grans èxits en els seus estudis i en el seu futur professional.

Enhorabona!

WhatsApp Portal de Xàtiva