La xativina Alba Castro, subcampiona d’Espanya en el Campionat Nacional Base Individual de Gimnasta Rítmica

Del 15 al 22 de novembre se celebra en el Centre Nacional Colonial Sport el Campionat d'Espanya individual masculí, Copa d'Espanya masculina, Campionat Nacional Base individual, Copa Base de conjunts i 2a Fase de la Lliga Iberdrola

551

Durant el dia d’ahir es va celebrar la competició de les categories aleví 2010, juvenil 2003-2004 i cadet 2005 del Campionat Nacional Base Individual de Gimnasta Rítmica.

La xativina Alba Castro (Club Colonial Sport) va aconseguir ahir el molt meritós subcampionat d’Espanya en aquesta categoria. La resta del pòdium va estar conformat per Claudia del Prat (CG Loranca, MAD) que es va alçar amb la medalla d’or i la també per la valenciana Sofía Niñoles (Chamara), que va aconseguir el bronze.

Alba pertany al Club Colonial Sport i és entrenada per Natalia Mora i Álvaro Pradas, ambos entrenadors són figures molt importants en la rítmica espanyola.

Aquesta és la primera medalla femenina que ha aconseguit el Colonial Sport, i el seu club es mostra molt orgullós de la seua campiona:

Des de Portal de Xàtiva volem donar l’enhorabona a Alba Castro per aconseguir portar a Xàtiva una medalla de plata d’aquesta categoria.

WhatsApp Portal de Xàtiva