Solopizza Xàtiva

El proper dilluns 21 de juny tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva l’acte de clausura dels dos últims cursos de la UNED senior, a la que assistiran l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i altres representants de la corporació municipal, representants de la UNED i professors i els alumnes acompanyats dels seus familiars.

L’acte començarà a les 19 hores amb una representació teatral titulada «Alorcados», amb textos del poeta Federico Garcia Lorca narrats per alumnes del mòdul de Teatre i Arts Escèniques de la UNED Senior de Xàtiva i amb la participació del ballet Rytmus, músics i la cantant Anna Alborch. Les coreografies han estat realitzades per Cristina Vidal i la direcció corre a càrrec de Víctor i Ariadna Torres.

Cal recordar que el curs 2019/2020 es va poder impartir de forma presencial fins a març de 2020, dia a partir del qual es van passar a realitzar els mòduls de forma telemàtica fins a final de curs, destacant els mòduls de Música i Cine, Teatre, Història, Història de l’Art i Arqueologia, Anglès i Sostenibilitat i Medi Ambient. Respecte al present curs 2020/2021, tot s’ha realitzat de manera online degut a la pandèmia.

La UNED està implantada a Xàtiva des de l’any 2007, pel que aquest curs es compleixen catorze anys impartint estudis reglats a la seu de Sant Agustí. Pel que fa al programa UNED Senior, destinat a persones majors de 55 anys, aquesta ha sigut l’edició número dotze.

WhatsApp Portal de Xàtiva