La tercera millor hamburguesa de la Comunitat Valenciana està en Canals

1397

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

El Poble Gastroburger de Canar guanya el tercer premi de la Comunitat Valenciana en el Campionat Nacional

  • Tots els productes que utilitzen són de proximitat i de qualitat

El Poble Gastroburger s’ha colat entre les tres millors hamburgueses de tota la Comunitat Valenciana en el II Campionat Nacional d’Hambugueses amb “The Drunk Queen”.

Els propietaris del local, Josevi Sampedro i Joan Aznar, destaquen de la seua hamburguesa el producte estrela que han utilitzat de gran qualitat, com és la vaca rossa gallega de 120 dies de maduració, que no es treballa per la zona, i està acompanyada per diverses salses d’elaboració pròpia amb sabors intensos.

«Aquest premi ens ha servit per a creure en nosaltres mateixa i incentivar-nos per a presentar-nos al pròxim campionat d’hamburgueses gurmet que es celebrarà en IFEMA en abril», comentaven Sampedro i Aznar.

El local, situat en el carrer Mestre Serrano de Canals, està tenint molta bona acollida des que han guanyat aquest premi, «que ens ha fet que vinga gent fora i que coneguen la nostra varietat d’hamburgueses les quals estan adaptades als diferents gustos dels clients».

Cada mes “El Poble” presenta una burger especial que han estat elaborant dia rere dia. «Cada setmana provem coses noves, d’eixes, algunes s’eliminen i altres les anotem en una llibreta, així sorprenem els nostres clients», comentava Joan Aznar.

Actualment, s’està reformant el local canviant també la imatge corporativa perquè «el que volem és fer un bot de qualitat», matisava Josevi Sampedro.

L’Associació Musical Canalense oferirà el “Concert de Primavera” amb el mestre Saül Gómez

El pròxim dissabte 26 de març, a les 19:30h, la banda de l’Associació Musical Canalense oferirà el “Concert de Primavera” al Centre Cultural Calixte III. En aquest cas, la banda duu com a director convidat al mestre d’Ontinyent Saül Gómez Soler qui interpretarà obres d’Alfred Reed i d’ell mateix.

Saül Gómez Soler (Ontinyent, 1982) és professor superior de música llicenciat en percussió i composició pel Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València i en direcció d’orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estudiat direcció de banda en l’ISEB de Trento (Itàlia) amb Jan Cober, Felix Hauswirth, Carlo Pirola i Franco Cesarini.

Ha dirigit bandes tant en Espanya com en diferents parts d’Europa com Innsbruk, Salzburg, Praga, Berlin o Munich, entre d’altres. Durant l’any 2018 va dirigir la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, estrenant diverses obres i oferint concerts per la Comunitat Valenciana, Madrid i França. Actualment és director titular de la banda de la Societat Musical Primitiva de Xàtiva i de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

Com a compositor ha rebut encàrrecs de l’Orquestra Simfònica de la RTVE, Certamen Internacional de València, Certamen Internacional d’Altea, el duo Madrid OKHO, o solistes com José Franch-Ballester, José Chafer, Javier Llopis o María José Montiel. Forma parta de l’Acadèmia de la Música Valenciana, COSICOVA i de l’Acadèmia dels Grammy a Los Angeles (EEUU). La seva música ha estat interpretada a països com EEUU, Canadà, França, Bèlgica, Portugal, Itàlia, Corea, Eslovènia, Països Baixos, Taiwan, Japó, Suïssa o Colòmbia. Es pot trobar les seues obres editades en Molenaar, Piles i, a més, posseeix el seu propi segell editorial.

El concert que ens oferirà l’Associació Musical Canalense serà un maridatge entre obres del compositor Alfred Reed (1921-2005) escrites al segle XX i obres del mestre Saül Gómez escrites al segle XXI. El repertori serà el següent:

Festive Overture (1963) d’Alfred Reed; Armenian Dances(1972) d’Alfred Reed; Gioia (2021) de Saül Gómez; Qastal (2018) de Saül Gómez i Kapytan (2018) de Saül Gómez.

WhatsApp Portal de Xàtiva