Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ha presentat aquest divendres en roda de premsa la tercera fase dels bons de comerç local, amb la intenció d’incentivar la venda en els establiments i negocis de la ciutat, especialment de cara a la campanya nadalenca.

La inversió d’aquesta tercera fase serà d’un total de 560.00 euros dels quals la meitat, 280.000 euros, seran aportats íntegrament per l’Ajuntament. Amb aquesta tercera fase la inversió total en bons de comerç local superarà els 2 milions d’euros, després dels 400.000 euros de la primera fase (amb 10.000 bons venuts i 5.622 compradors) i els 1,05 milions de la segona (amb 39.312 bons venuts i 10.826 compradors).

En aquesta nova edició els bons tindran un valor de compra de 20 i 40 euros, que podran ser canviats als comerços per un import total de 40 i 80 euros. L’import màxim que podrà adquirir un ciutadà serà de 40 euros (valor final de 80 euros), i els bons s’hauran d’adquirir pel mateix mètode que en les anterior edicions, a través de la pàgina web de Caixa Ontinyent. Podran adquirir-los les persones empadronades a Xàtiva majors de 18 anys.

En aquesta tercera edició, que s’inicia el proper dimecres 15 de desembre i estarà vigent fins el 15 de juny, són un total de 370 comerços i establiments de la ciutat els que formaran part de la campanya. Aquests establiments van des del sector de l’alimentació, la sanitat o l’hostaleria fins al comerç en general passant també per serveis generals o venda electrodomèstics, i s’identificaran mitjançant un distintiu que es col·locarà a un lloc visible.

«Aquesta ha sigut la millor ferramenta per a donar suport al nostre comerç de proximitat en un moment complicat, i per a nosaltres era clau que aquesta tercera fase començara abans de les festes de Nadal, perquè entenem que és beneficiós donar el màxim suport en un moment comercialment molt potent. Açò ajudarà a que els veïns i veïnes de Xàtiva opten pel comerç local en l’adquisició dels productes que van a necessitar de cara als propers dies», ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha incidit en que «aquesta és una campanya potent per la qual s’han interessat molts altres ajuntaments, i sobretot hi ha que donar les gràcies a les entitats col·laboradores i a tots els comerços inscrits, els quals aposten per aquest sistema de reactivació de la ciutat que estem segurs que serà de nou tot un èxit».

WhatsApp Portal de Xàtiva