La Societat Musical La Nova de Xàtiva es troba immersa en la celebració de Santa Cecília

337

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Aquesta setmana ha estat repleta d’activitats a l’Escola de Música. Als grups de Juguem amb Tecla i Llenguatge Musical s’han realitzat diferents activitats i jocs musicals, on destaca el visionat de la pel·lícula “La directora de orquesta Antonia Brico”, dins del projecte “Música per la igualtat”. A més, com a gran activitat, ahir dijous es va celebrar el tradicional berenar de Santa Cecília, on els menuts de l’escola pogueren gaudir de l’actuació del Gran Jordiet i el seu amic Spiderman.

L’activitat continua aquest dissabte 20 de novembre amb el Concert Extraordinari de Santa Cecília, a càrrec de l’Orquestra i la Banda Simfònica. Ambdues agrupacions comptaran amb repertori per a solista. Per part de l’orquestra serà Inma Ibáñez amb el violoncel, qui interpretarà Waldesruhe (boscos silenciosos) de A. Dvorak, mentre que per part de la Banda Simfònica serà Joan Marzal amb la marimba, qui interpretarà Concertino for marimba and winds de Alfred Reed. En finalitzar el concert, els músics gaudiran d’un sopar social al restaurant Daniel’s de l’Alcúdia de Crespins.

El dia central de la festa, el 22 de novembre, dia de Santa Cecília, es celebrarà la misa en honor a la Santa, acompanyada per un grup de l’Orquestra, i la posterior processó acompanyada per la Banda, fins a l’Espai Cultural “La Nova”, darrere del Gran Teatre. En arribar es celebrarà un xicotet vi d’honor.

Per últim, el següent cap de setmana els músics tindran uns dies de germanor amb els campionats de jocs de taula que es realitzaran a l’Espai Cultural el dissabte 27, mentre que el diumenge 28 gaudiran de la visita guiada pel Castell i la costa del castell, acompanyats per Àngel Velasco, arqueòleg municipal i director del museu.

WhatsApp Portal de Xàtiva