Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Les associacions «Una Huella en el Corazón» i «CES Control de Colònies Felines de Xàtiva» han manifestat la seua total «incomprensió i la profunda decepció« després del desenvolupament de les converses que han mantingut amb l’Ajuntament de Xàtiva arran el cessament del conveni del CES a Xàtiva.

El CES ha publicat a través de les seues xarxes socials que, després d’una sola reunió entre l’Ajuntament i totes dues associacions, en la qual se’ls va plantejar «continuar realitzant actuacions sense cap marc legal que les emparara«, van posar de manifest la necessitat que la proposta tinguera caràcter formal. Així mateix, van demanar que se’ls traslladara per escrit la proposta a fi de ser analitzada per les respectives juntes de totes dues associacions.

El CES informa que l’Ajuntament, després de dues comunicacions, en les quals en la primera se’ls va sol·licitar informació sobre les necessitats de les colònies i en la segona la seua geolocalització, i a les quals van «respondre amb claredat i predisposició«, el 5 de març de 2021 van rebre la tercera, i entenen que l’última, en la qual es manifesta el següent:

Vist que per aquesta Regidoria s’han cursat dues comunicacions, amb l’única finalitat de poder atendre les necessitats de les colònies felines de la ciutat, fins que es pose en marxa el Pla Municipal de Control de Colònies Felines de Xàtiva, i vist que les respostes que s’han donat no han contribuït de cap manera a aquesta finalitat, la Corporació continuarà treballant per a garantir la protecció dels gats de la millor manera possible”.

És per aquesta raó que el CES es pregunta:

«En què ha estat treballant l’Ajuntament per a garantir la protecció de les colònies?

  • En la seua alimentació? NO
  • Està realitzant esterilitzacions? NO
  • Està realitzant intervencions quirúrgiques a aquells que ho necessiten? NO
  • Trasllats previs i posteriors a les captures per a l’esterilització? NO Trasllats per als acolliments i adopcions? NO
  • Està potser fent apilament de materials o recursos emprats per a l’acompliment d’aquestes tasques? PER DESCOMPTAT QUE NO«

Per a finalitzar, el CES ha fet públiques algunes de les converses que s’han mantingut amb l’Ajuntament. «Donades les circumstàncies en la qual es troben les colònies i les seues voluntàries, i la descaradura amb la qual se’ns acusa que les nostres respostes no han contribuït de cap manera atendre les necessitats de les colònies felines de la ciutat, ens veiem en l’obligació de donar a conéixer a l’opinió pública quan ha succeït des que van començar les converses després de la ruptura del conveni. I és per aquest motiu pel qual us anem a mostrar les comunicacions textuals perquè puguen valorar vostés mateixos l’ocorregut» han declarat.

Podeu vore aquest document ací: REUNIONES ENTRE EL AYUNTAMIENTO DE XÀTIVA- CES Y UNA HUELLA

WhatsApp Portal de Xàtiva