EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que està previst reprendre l’activitat de la Ruta Sana després de les vacances de Pasqua, adaptant-la a les normes de confinament per a poder desenvolupar-la des de casa.

La intenció és mantenir el contacte amb els usuaris i usuàries d’aquesta activitat saludable per a la ciutadania, transmetent el compromís de la corporació municipal de desenvolupar accions per fomentar hàbits de vida saludable.

Durant la resta del període d’activitat, que s’allarga fins a final de juny, s’habilitarà el grup de Whatsapp existent, que ja s’empra per a avançar destins de rutes i donar informació d’interès general, com a canal pel qual mantenir el contacte amb els participants. Setmanalment, els mateixos dies que es realitza la Ruta Sana (dimarts, dimecres, dijous i dissabtes), s’enviaran continguts d’interès relacionats amb la salut física i l’activitat.

Per a tal fi s’enviaran vídeos amb taules de gimnàstica i d’estiraments per a realitzar des de casa, així com fotos de passades edicions de la Ruta Sana, informacions sobre vida saludable, i informació sobre rutes i paratges per on transcorre la ruta, entre d’altres.

«Amb aquests recursos, el que es pretén es recolzar als usuaris de la Ruta Sana i fer-los més amena la quarantena, transmetent que continuem amb ells i recordant-los que açò passarà. Els esperem per a continuar amb l’activitat en quan es puga, com es porta fent des de fa més de 12 anys», ha explicat el regidor de Sanitat, José Vicente Benavent.

WhatsApp Portal de Xàtiva