La regidoria de Joventut organitza diferents eixides a la neu per al proper mes de febrer

104

Pacte Costera-Canal

Solopizza Xàtiva

La Regidoria de Joventut ha recordat que aquest proper mes de febrer hi ha previstos diferents viatges a la neu, que s’uneixen a l’efectuat ja a Grandvalira Andorra, en el que van participar un total de quaranta persones.

Tant el proper dissabte 1, com el dissabte 29 de febrer, s’han programat eixides d’un dia a Javalambre, perfectes per a aprendre a esquiar o per a les persones que no volen o no poden desplaçar-se a pistes més distants. El preu d’aquestes jornades és de 60 euros amb carnet jove i 75 euros per a adults, que inclouen autobús, forfait d’un dia i assegurança de viatge i d’esquí.

Altra opció per als amants de la neu és la del cap de setmana de 7 al 9 de febrer, en la que està previst un viatge a Serra Nevada (Granada). En aquest cas, el preu és de 200 euros amb Carnet Jove i 225 per a adults, que inclouen l’autocar, hotel de 4 estrelles amb desdejunis, dos dies de forfait i assegurança de viatge i d’esquí (cap també la possibilitat de viatjar sense forfait ni assegurança per 160 euros amb carnet jove i 190 per a adults, incloent en canvi entrada per a l’Alhambra). Des de Joventut informen de que queden poques places per a aquesta eixida.

Les persones interessades en apuntar-se a algun dels viatges, o en obtenir més informació, poden dirigir-se al Centre d’Informació Juvenil en horari de 10 del matí a 13 del migdia de dilluns a dissabte i vesprades de 17 a 20 hores de dilluns a divendres; o bé poden telefonar al 96 227 43 42 o al 96 228 18 03. També hi ha habilitat un correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva