La regidoria de Joventut organitza diferents eixides a la neu per al proper mes de febrer

112

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La Regidoria de Joventut ha recordat que aquest proper mes de febrer hi ha previstos diferents viatges a la neu, que s’uneixen a l’efectuat ja a Grandvalira Andorra, en el que van participar un total de quaranta persones.

Tant el proper dissabte 1, com el dissabte 29 de febrer, s’han programat eixides d’un dia a Javalambre, perfectes per a aprendre a esquiar o per a les persones que no volen o no poden desplaçar-se a pistes més distants. El preu d’aquestes jornades és de 60 euros amb carnet jove i 75 euros per a adults, que inclouen autobús, forfait d’un dia i assegurança de viatge i d’esquí.

Altra opció per als amants de la neu és la del cap de setmana de 7 al 9 de febrer, en la que està previst un viatge a Serra Nevada (Granada). En aquest cas, el preu és de 200 euros amb Carnet Jove i 225 per a adults, que inclouen l’autocar, hotel de 4 estrelles amb desdejunis, dos dies de forfait i assegurança de viatge i d’esquí (cap també la possibilitat de viatjar sense forfait ni assegurança per 160 euros amb carnet jove i 190 per a adults, incloent en canvi entrada per a l’Alhambra). Des de Joventut informen de que queden poques places per a aquesta eixida.

Les persones interessades en apuntar-se a algun dels viatges, o en obtenir més informació, poden dirigir-se al Centre d’Informació Juvenil en horari de 10 del matí a 13 del migdia de dilluns a dissabte i vesprades de 17 a 20 hores de dilluns a divendres; o bé poden telefonar al 96 227 43 42 o al 96 228 18 03. També hi ha habilitat un correu electrònic: joventut@ayto-xativa.es.

WhatsApp Portal de Xàtiva