Nova English School, Xativa y Canals

Solopizza Xàtiva

PoolWork Xàtiva

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA I LA DONA EN EL SEGLE XXI.

Abril és el mes de la dansa i aquest any s’organitza el 4t Concurs de Cartells per a commemorar el dia internacional de la dansa, que és el 29 d’abril. Els cartells han de tindre tamany A3 i han de tractar la temàtica de la dansa i el moviment. No hi ha limitació tècnica però sí és necessari que es puga reproduir en impremta. A més a més, amb totes les obres presentades se celebrarà una mostra que quedarà oberta al públic del 15 d’abril al 5 de maig a la Sala d’exposicions de la Casa de la Joventut de Xàtiva.

A més a més, amb motiu del 40 aniversari de l’Associació d’Ames de Casa i Consumidors Tyrius, es convoca un concurs de cartells el qual el logo serà: “La Dona en el segle XXI” i tractaran doncs, el temes de la igualtat, el feminisme i el moviment feminista. No hi ha limitació tècnica sempre que no hi haja problemes d’impremta i el tema del cartell estiga relacionat amb la temàtica de la “La dona en el segle XXI”. Amb totes les obres presentades se celebrarà una mostra que quedarà oberta al públic del 6 al 30 de maig a la sala d’exposicions a la Casa de la Joventut.

El guanyador o guanyadora de cada concurs, rebrà un abonament de 100€ a gaudir en un comerç local de la seua elecció. Les bases íntegres es poden recollir en les xarxes socials d’Infojove Xàtiva o en la Casa de la Joventut. L’horari d’atenció és de 10 a 13h de dilluns a dissabtes i vesprades de dilluns a divendres de 17h a 20h. A més a més, les persones que vulguen més informació sobre el concurs o sobre qualsevol altre servei o activitat es poden posar en contacte al 962274342 o al correu electrònic “joventut@ayto-xativa.es”.

WhatsApp Portal de Xàtiva