La regidora de Dona i Igualtat felicita a Isabel Chapí pel premi xateba

889

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

La regidora de Dona i Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva, Francesca Chapí, ha volgut reconèixer la trajectòria d’Isabel Chapí Albero, qui demà rebrà el XIIè Premi Xateba per la Igualtat. La regidora creu que “aquest premi contribueix a reconèixer valors que les dones tenim invisibilitzats. Isabel Chapí és una dona que ha destacat en camps com la salut o l’educació, àmbits en què les dones han estat històricament relegades a un segon plànol”.

La regidora també ha posat de manifest el compromís ciutadà d’Isabel Chapí, ja que “Isabel va ser la primera dona que va ocupar un lloc com a regidora en l’ajuntament de la veïna localitat de Genovés. Estem parlant d’una persona amb una trajectòria professional destacable, que s’ha caracteritzat per la recerca de l’excel·lència, per la seua qualitat humana i el seu compromís amb els valors del feminisme”.

En aquest sentit, Francesca Chapí ha insistit que allò de significatiu que és que la premiada siga una professional del camp de la sanitat, donat que “més enllà de la importància que el món sanitari té per a la lluita de les dones, són aquestes les que acaben assumint la principal càrrega de les cures en l’àmbit familiar”.

WhatsApp Portal de Xàtiva