EOI Xàtiva

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Una Junta Gestora provisional ha pres el relleu de la darrera Junta Directiva de la Societat Musical La Primitiva Setabense de Xàtiva després de l’Assemblea General celebrada el passat diumenge 29 de gener.

En el menor temps possible es tornaran a convocar eleccions. Aquesta situació ha estat explicada, als primers assajos convocats després de l’Assemblea, a les tres principals formacions de la Societat: Banda Simfònica, Orquestra i Banda Jove.

En compliment dels Estatuts que regeixen la Societat es va convocar eleccions a Junta Directiva per haver complert els tres anys del seu mandat. La Junta Directiva, presidida per Jaume Solís, va comunicar a socis i músics la seua decisió de no presentar-se a la reelecció per obligar el relleu després de 17 anys de pertinença a aquesta de bona part dels seus membres. Durant les setmanes prèvies a l’Assemblea un grup de músics, integrants de les seues formacions, juntament amb altres sòcies i socis, procedents de l’Escola de Música o amb experiència en la gestió de l’associacionisme, es va posar en contacte amb la Junta per interessar-se del procediment per presentar la candidatura.

En aquestes converses prèvies es va acordar, en cas que el dia de l’Assemblea no es presentara cap altra candidatura o candidatures, com així va ser a la fi , presentar l’opció d’una Junta Gestora que inclogués entre els seus membres components de la candidatura emergent, amb opcions de presentar-se oficialment com a candidatura a la propera Assemblea General Extraordinària. Opció que va ser aprovada per unanimitat dels presents.

L’actual Junta Gestora torna a ser presidida per Jaume Solís. En formen part altres membres de l’anterior Junta. A tots ells els correspon assegurar el funcionament ordinari de la Societat fins a la nova Assemblea General Extraordinària, i alhora resoldre tots aquells dubtes que poguessen tenir els nous membres. Al nou grup de músics i socis correspon ampliar els seus coneixements sobre la gestió de la Societat i formalitzar una candidatura a Junta Directiva amb les condicions que marquen els Estatuts.

La convocatòria d’eleccions està prevista per a la primera quinzena del mes de maig.

Mentrestant, la Societat treballa amb total normalitat i ja prepara el seu Concert d’Aniversari (Dissabte, 25 de febrer, Gran Teatre a les 19h.).

WhatsApp Portal de Xàtiva