La Policia Nacional socorre Xàtiva a un home al qual li estava donant un infart

Van ser requerits per un ciutadà, que va manifestar que un home es trobava en el sòl convulsionant

2229

Clínica dental Pablo Fos

PoolWork Xàtiva

Agents de la Policia Nacional han auxiliat en la localitat de Xàtiva a un home de 51 anys, d’origen espanyol, al qual li estava donant un infart al carrer. Els policies, després del consell d’un mèdic, el van traslladar en el vehicle policial a un centre de salut.

Els fets van ocórrer de matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser requerits per un ciutadà, que va manifestar que un home es trobava en el sòl convulsionant.

Immediatament els agents van baixar del vehicle i es van dirigir al lloc, localitzant a un home en el sòl entre dos cotxes, al qual li costava respirar i tenia fortes convulsions, per la qual cosa els policies el van col·locar en posició de seguretat i van avisar als serveis sanitaris.

Al cap de pocs minuts, l’home es va afligir d’un fort dolor en el pit i va deixar de respirar, per la qual cosa els policies van començar la maniobra de RCP, i un altre indicatiu policial es va acostar ràpidament al centre de salut, on van recollir a un metge en servei d’urgències, el qual en arribar al lloc i observar la gravetat de la situació, va autoritzar els policies per a traslladar-lo en el vehicle policial a l’hospital.

WhatsApp Portal de Xàtiva